1ste boek : Maia's verhaal

Geplaatst op maandag 09 maart 2020 @ 12:23 , 78 keer bekeken

Auteur : Lucinda Riley
Luisterduur : 19 uur 26 minuten
Zowel in België als Nederland hebben ze deze
2017

Dit eerste van zeven boeken over zeven zussen beschrijft het leven van Maia, een van de meisjes die geadopteerd is door Pa Salt. Deze teruggetrokken miljonair is onlangs overleden. De zusjes ontmoeten elkaar in Genève waar zij ontdekken dat Pa Salt al is begraven op zee zonder dat zij afscheid van hem hadden kunnen nemen. Wel heeft hij aanwijzingen achtergelaten over de achtergronden van de zusjes, en hij spoort zijn dochters aan de reis van hun leven te gaan ondernemen.
Maia volgt de aanwijzing die zij krijgt en belandt onder andere in Rio de Janeiro en Parijs. De ontdekkingen die Maia doet over haar achtergrond en voorouders blijken samen te hangen met haar zusjes. Hoe had Pa Salt dit allemaal kunnen weten?

Een dik en gedetailleerd boek dat de lezer via flashbacks meevoert in een mysterieus verhaal wat in verband wordt gebracht met de hemelse dierenriem. Door de ogen van Riley worden Parijs, Rio en Genève beschreven als waren dit steden waar elk mens zijn of haar levensmissie kan ontdekken. Het boek nodigt uit tot meer; gelukkig krijgen de andere zusjes hun eigen boek.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: